Je verzekering inboedel vergelijken bespaart geld 

Je wilt alles goed geregeld hebben, je spaart en je hebt je spullen goed verzekerd. Maar dan houden veel mensen op. Ze sluiten hun verzekering af en kijken er verder niet meer naar om. Niet doen! Want door regelmatig je pakket onder de loep te nemen kun je je dekking optimaal houden. Maar nog beter: je verzekering inboedel vergelijken met andere verzekeraar kan je ook nog eens veel geld besparen. 

Jaarlijkse premie 

Verzekeringsmaatschappijen passen jaarlijks premie en voorwaarden aan, hierdoor kan het voorkomen dat je het ene jaar prima verzekerd bent tegen een scherpe premie, maar dat je volgend jaar ergens anders goedkoper uit bent. Het vergelijken van verzekeringen lijkt een ingewikkelde en tijdrovende klus, maar niets is minder waar in dit online tijdperk. 

Makkelijk 

Je verzekering inboedel vergelijk doe je immers makkelijk via een vergelijkingssite. Met gegevens die je vaak wel uit je hoofd weet adres, type woning, gezinssamenstelling en inkomen kun je binnen een paar minuten de premie berekenen van niet alleen een inboedelverzekering, maar ook aansprakelijkheid en opstal als je een koopwoning hebt. Door verzekering samen onder te brengen bij één verzekeraar kun je in veel gevallen nóg meer besparen op je premie.  

Voorwaarden 

Zoals gezegd veranderen de voorwaarden ook regelmatig. Wanneer je dus een premie vergelijk gaat doen, is het verstandig om ook de voorwaarden in de gaten te houden.  Je wilt tenslotte nog steeds goed verzekerd zijn als je wisselt van verzekeraar. Of misschien is de samenstelling van je inboedel veranderd waardoor je een andere dekking nodig hebt.  

In elk geval kun je met een paar minuten per jaar je verzekeringen vergelijken veel geld besparen of in elk geval weten dat je nog steeds prima verzekerd bent! 

admin